Groen Links

Filmavond

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Geplaatst: maandag, 05 juli 2021
Gewijzigd: vrijdag, 22 oktober 2021
Gelezen: 123 keer
  • Datum: vrijdag, 19 november 2021
  • Zaal open: 19:00
  • Aanvang: 19:30
  • Genre: Anders
  • Aantal kaarten: ?
  • Gebracht door: Groen LinksGroenLinks Moerdijk organiseert vrijdagavond 19 november weer haar jaarlijkse filmavond in theater De Schuur te Zevenbergen. 

GroenLinks Moerdijk vertoont de film "From Source to Sea". Een documentaire over de Plastic Soup Surfer Merijn Tinga. Merijn Tinga is een Nederlands kunstenaar, kitesurfer en activist. In deze documentaire zien we zijn reis van de oorsprong van de Rijn in Zwitserland naar de Noordzee, een reis van 1200 km op zijn surfboard. Onderweg ontmoet Merijn specialisten en leert hij over de bronnen van de plasticvervuiling in de rivier.

Voorafgaand aan de film zal Jack van Ham, mede-oprichter van de Plastic Soup Foundation, woonachtig in Zevenbergen, vertellen over zijn ervaringen met plastic afval en wat hem heeft gemotiveerd de Plastic Soup Foundation op te richten. Inmiddels een organisatie met meer dan 20 personeelsleden. Jack is geen onbekende in Zevenbergen, aangezien hij ook jaren fractievoorzitter van de PvdA Moerdijk was. Als algemeen directeur van het Nederlandse Rode kruis heeft Jack van nabij gezien welke schade plastic afval kan aanrichten.

Entree: € 2,- Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

@MarietFotografie zal vanaf 19.00 uur een slideshow verzorgen met natuurfoto’s.

Theater de Schuur

Kerkstraat 23
4761CA Zevenbergen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
acebook